Så här går våra träffar till

Så går våra träffar till !

Våra träffar är öppna för gårdshundsägare och gårdshundar som är medlemmar i rasklubben för Dansk/Svensk Gårdshund. Meningen är att hundägare och hundar ska få möjlighet att träffas på ett enkelt och otvunget sätt, utbyta idéer och erfarenheter om gårdshundar och få prova på olika aktiviteter. Kort sagt: skoj för både hundar och människor. Du som vill bekanta dig närmare med rasen är förstås hjärtligt välkommen.

Tid

Vi träffas tre-fyra gånger per säsong på söndagar, klockan 11.00. Vi räknar med att träffarna tar ungefär 1,5 - 2 timmar.

Plats

Vi försöker variera plats för träffarna. Vi tar tacksamt emot tips om bra platser att vara på, gärna där hundarna kan springa lösa. Innehåll Allt från enkla promenader, bus och lek till olika prova-på-aktiviteter. Vi vill gärna ha in önskemål om aktiviteter - hör av dig till aktivitetsombuden.

Praktiskt

Ta med matsäck till er och hundarna och glöm inte vatten.

Föranmälan

Ingen föranmälan behövs, om inte annat anges.

Kostnad

Träffarna är kostnadsfria, om inte annat anges.

Dåligt väder och förändringar Vid oerhört dåligt väder ställs träffarna in.

Detta meddelas på hemsidan. Och även på facebook.

Förändringar i programmet och byte av plats kan förekomma.

Håll utkik på hemsidan för uppdaterad information. Och även på facebook.

Trivselregler ansvar, sjuka hundar, löptikar mm

Vi har några enkla trivselregler som vi vädjar till alla att respektera för att vi alla ska få ut så mycket som möjligt av våra träffar: var och en har fullt ansvar för sin/sina hundar sjuka hundar stannar hemma: vi vill undvika smitta av exempelvis noskvalster, kennelhosta etc löptikar stannar hemma: tänk på att även någon vecka efter avslutat löp luktar tiken gott bajs plockas upp.

Väl mött!


Välkommen

Välkommen till www.dsgimalardalen.n.nu.

Nyhetsbrev

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)